A hétvégén megyünk a Fertő-tóhoz egy wellness hotelbe. Az árban benne van egy massázs is. Valószínūleg, ha megyek fel fog állni a péniszem (nagyon könnyen van merevedésem). Szerintetk, hogy legyen?
Figyelt kérdés
Vegyem fel gatyát? Simán feküdjek az ágyra pucéron, s Lassa, h áll? Takargassam, majd rakjak oda egy törölközõt?
13/F
2014. nov. 22. 22:16
1/7 anonim válasza:
A masszőr majd megmondja hogy vedd-e e a nadrágod. Szerintem ugyan mihelyt elkezdi roppantgatni az izületeid, annyira összezsugorodsz, hogy később alig találod meg.
3/7 anonim válasza:
Nekem màr többször is volt olyan hogy elsültem masszázs közben..
Elég ciki tud lenni...
4/7 anonim válasza:
A masszázsnál nem kell felfekudni pucéran. Rajtad van a gatya, vagy a száraz furdoruha. Hason fekszel az ágyra, később fordulsz meg. A masszőr mindig betakar. Pl. ha a kezedet masszírozza, akkor egész testedet betakarja. Ha a lábadat masszírozza, csak azt hagyja takaró nélkul. 13 éves vagy? S masszázs? Nem csak a felnotteknek van benne a masszázs az utalványba? Amúgy meg nem kotelezo elmenni
5/7 A kérdező kommentje:
A nagymamámmal megyek. Az enyimében is benne van.
2014. nov. 26. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!