Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől szédülök?

Mitől szédülök?

Figyelt kérdés
Mikor reggel felkelek semmihez nincs kedvem sokszor.Szédülök egeész délelőtt.Nem iszom vizet egyáltalán csak üditőt vagy teát. Enni nagyon változoan eszem van,hogy csak délután.napi egyszer,kétszer eszem. Anyukám alacsony vérnyomásos,vérszegeény is. 23 éves vagyok. ha valami olyat csinálok amit szeretek akkor nem szédülök egyáltalán jol érztem magam-.most elkezdtem szedni a bio tech multivitamint meg c vitamint. Ez a szédülés annyira rossz mi lehet a bajom ?
2014. nov. 21. 11:57
 1/2 A kérdező kommentje:
ja azt még elfelejtetem,hogy egyáltalán nem sportoltam.most már elkezdtem itthon tornázni minden nap napi 30-40 percet. Szedem a vitamikokat is most nár eddig semmit nem szedtem semmilyen vitamint.
2014. nov. 21. 11:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj el az orvoshoz. Szédülni rengeteg dologtól lehet: alacsony vagy magas vérnyomás, fül probléma, idegrendszeri dolog, meszesedés. Vizsgáltasd ki. Jobbulást.
2014. nov. 21. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!