Ma bevettem már két dedalont mert hányok még kettőt akarok. Kérdésem este ihatok alkoholt? 7-8 fele?
Na most. A Daedalon-nal egyidőben nem szabad alkoholt fogyasztani. Este 7-8-ra kimegy a hatása, tehát ettől ihatnál. DE: ha hánysz, annak oka van (fertőzés, baktérium, vírus, gyomorrontás stb., te tudod). Ennek valószínűleg nem fog jót tenni az alkohol, feltételezhetően rosszabbul leszel, mint most vagy, mert a szervezeted nem fogja tudni megfelelően kezelni az alkoholt.
Persze, nekem mindegy, mit csinálsz, nem azért írtam, csak mondom, hogy mire számíts.
Egyébként csak egy kérdés: a Daedalon nem a hányás, hányinger MEGELŐZÉSÉRE szolgál? Szerintem, ha már hánysz, akkor nem a legmegfelelőbb gyógyszer. De ez csak az én laikus kommentem, nem vagyok sem háziorvos, sem gyógyszerész.
Aminek ki kell jönnie, annak ki kell jönnie. Biztosan van valami oka. Orvosnál voltál? Tudod, mi a baj?
Én nem mennék bulizni semmiképpen. Ki tudja mi lesz addigra, lehet, hogy még a hasmenés is rád jön.
Meg eleve legyengült szervezettel nem jó bulizni.
1 válaszoló: Köszi a választ arra voltam kíváncsi hogy ihatok e alkoholt.
2. válaszoló: Kicsit laikusnak tűnsz a válaszod alapján. Nem értek veled egyet
3. válaszoló: Pont lesz-rom hogy fertőző e a betegségem. épp elég az én bajommal foglalkoznom!!!
4: Valóban nem vagyok orvos :D
De attól még tudom, hogy a hányásnak oka van. És semmi kedvem nem lenne egy buliban összehányni és összecsinálni magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!