Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A fül alatt, az állkapocsnál...

A fül alatt, az állkapocsnál bedagadt. Ez a fültőmirigy? Apró csomók vanak, meg egy nagy, és eléggé fáj. És már nem csak érintésre, hanem alapban is. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2008. aug. 14. 09:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem, bár nem vagyok doki, sok mindentől lehet: fültőmirigy gyulladás, pajzsmirigy, a fogadról is lehet. Az a legjobb, ha elmész orvoshoz, akár a háziorvosodhoz, vagy orr-fül-gégészetre.
2008. aug. 14. 10:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia.Hasonló helyzetben vagyok.Ugyanezzel a problémával.Igen ez a fültőmirigyed is lehet.De nálam a fogam a bölcsességfogam kisugárzott és begyulladt, és alapban fájt.Majd kihúzattam, és kiderült hogy a mandulámra is ráment, és a nyirokcsomók nagyobbodását a mandula okozza.Szóval mandula műtét vár.Mindenképpen fül-orr-gégészhez menj el, ha ő tanácstalan akkor a fogorvos marad. A lényeg fog, mandula, torok, ezek okozhotják.ha a fül önállóan is fáj , akkor meg a fül marad.jó gyógyulást.
2008. aug. 14. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!