Mit csináljak hogy ne legyek hisztis és ne akadjak ki mindenért?
Hát igen..kielégitőek a válaszok???? Hát nem nagyon..
Sajnos én is ugyan igy vagyok, annyi különbséggel , h nem hagynak el:)) mert szegénykém kénytelen volt megszokni. Én változni nem tudok, hiszen az idegeimet nem tudom kontrolálni, én nem szeretnék midnnere felveszni, de ha geyszer felveszek akkor ez van:)) Én az én problémámat kiskoromra vezetem vissza..a gyerekkoromra..meg ilyenekre. Vagyis én egy ilyen környezetben nöttem fel. Persze attól, hogy nem lehet kontrolálni attól még vissza tudom fogni magam..pl amikor a párom valami olyant csinál, akkor veszek egy mély levegőt és akkor gondolok valami szépre, hogy "Ohh nem baj na, szerencsére h csak ennyi lett, vagy nem baj nah majd megcsinálom én helyette 2 perc alatt és még jobb is lesz.." meg ilyenek.
Meditálj! Nekem nagyon bejött.
24/L
Szedj egy kis Magne B6 ot, 1-2 hónapig. Erősíti az idegeket.
Meditálj, határozd el magadban reggel, hogy milyen szeretnél lenni. Nem húzzod fel magad apróságokon, nem fogsz kényeskedni, nem mész bele medő vitákba, és akkor is engedsz a párodnak, ha nincs igaza.
Este lefekvés előtt meditálj ismét, és gondolkozz el mennyire sikerült, tűzz ki új célokat.
Nem fogsz egyik napról a másikra megváltozni, de ha apránként változol pozitív irányba.
7:46 nak üzenem, azt te csak gondolod, hogy elviseli. Nem egy pasit ismerek, aki nem csalta a barátnőjét, a kislány így is folyton féltékenykedett, folyton szekálta, ha csak rajta felejtette egy lányon a tekintetét. Mi lett a vége?
A srác elment kurv@zni, félre kefélni, olyan címszó alatt, ha már kap, akkor jogosan kapjon!
Ésszel élj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!