Szerintetek jó a magasságomhoz a súlyom?
Figyelt kérdés
166 centi vagyok és 58 kg karácsony előtt még 54 voltam, de az ünnepek nagyon betettek..2010. jan. 23. 23:43
1/6 anonim válasza:
sztem jó.
én 163 cm és 45 kg:S
szóval sovány vagyok:S
2/6 A kérdező kommentje:
nyáron 50 kilósan is csont és bőr voltam. de azért azt az 54 kilómat visszasírom most. :S
2010. jan. 23. 23:52
3/6 anonim válasza:
Nyugi, teljesen jó a súlyod. Ha rugalmatlannak és löttyedtnek érzed, tornázz, de ebből nem kell fogyóznod.
4/6 A kérdező kommentje:
de, persze évek óta táncolok, hajlékony is vagyok, többiek néha már megijednek mert elég izmos is vagyok.
2010. jan. 23. 23:58
5/6 anonim válasza:
Akkor tudnod kéne, hogy az izom tömege nagyobb, mint a zsíré. Ha ez nem izom lenne, akkor kevesebbet mutatna a mérleg. Inkább örülj, hogy nem vagy kórosan sovány.
6/6 A kérdező kommentje:
tudom is, másfélszer nehezebb, csak mégsem vagyok elégedett az alakommal,. bár nem hiszem hogy sok olyan lenne aki elégedett vele..
2010. jan. 28. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!