Miért van melegem, még ezen az őszi reggelen 13-14 fokban?
Figyelt kérdés
Erősen izzadós vagyok és már a munkahelyemre beérve levetettem a pulóveremet mert nagyon melegem volt. Jelenleg pólóba vagyok és hiába van hűvös a csarnokba a többiek pulóverbe is fáznak én pólóba is izzadok.
Ez normális?
33/F
2014. okt. 15. 07:29
3/5 anonim válasza:
Nem vagy kövér ,? Ők szoktak izzadékonyabbak lenni.
4/5 A kérdező kommentje:
183cm 91kg vagyok. Egy éve voltam 101kg is ugyanezzel a magassággal. Egy éve napiszinten söröztem azóta csak név és születésnapokon. Abtidepresszánsokat szedek és vérnyomás csokkentőt. Kávézni szoktam. 6 éve nem dohányzom.
2014. okt. 15. 08:31
5/5 anonim válasza:
Mert nagyobb a paratartalom. Ilyen esos, paras idoben en meg 5 fokban is izzadok...
A vicc meg az, hogy amugy nem vagyok izzados, nyaron egyaltalan nem izzadok. 40 fokban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!