S. O. S szerintem túlettem magam, mit csináljak?
ne félj, ez a tested természetes reakciója. jól működsz. szódabikarbóna is mehet vízbe. renny vagy mallox tabletta.
elronthattad a gyomrod, de ez nem tart örökké!
hányingerre dedalon
nincs baj, még a babákkal is előfordul ha össze- vissza adnak nekik mindent.
ha meg nem volt okés a kaja, akkor is majd lenyugszik a gyomrod, most kb azt közli veled, hogy légyszi máskor ne csinálj ilyet.
ha meg visszajön, hát visszajön. sokkal könnyebb lesz utána. ha a kaja már nem volt jó, akkor is kimegy belőled, vagy itt-vagy ott, aztán minden helyreáll, addig szar míg bent van.
én is mindig féltem a hányástól. de utána mégis jobb, mert kimegy. ahogy végigmegy a beleken meg mindenen, ahhoz kell egy kis idő. igen szépen igyál lassanként, ne hirtelen, és pihenj le. legyél türelmes, mert végigmegy az egész tápcsatornán.
holnap megírhatod hogy vagy, most ne mozogj nagyon.
Szia!
Szerintem próbálj meg legalább lefeküdni, az segíthet a gyomrodon, mert fekve kevésbé feszül. Széken vagy fotelben, főleg, ha görnyedsz, összenyomódik kicsit.
Valószínű nem fogsz hányni, ne aggódj. Próbálj minél jobban ellazulni, hogy a sok büfögés kijöhessen, utána jobb lesz sokkal. A gyógyszerek is segíthetnek, amiket az első válaszoló javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!