Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon szőrös a lábam hogyan...

Nagyon szőrös a lábam hogyan távolítsam el? :/ Nem szeretném de szerintem muszáj lesz fiúként. További lent

Figyelt kérdés
sziasztok 17 éves fiú vagyok és sajnos nekem is az a gondom hogy nagyon szőrös a lábam és nem is az hogy hosszú szőrök hanem eléggé sűrűn van és szinte alig átlátni a szőrön:/ Nos szeretnék megszabadulni tőle de nem borotvával mert azt mondják hogy úgy erősödik, igazából nem is zavarna de akarok majd tetoválást a vádlimra és elég gázul nézne ki szerintem:D Mit ajánlotok hogyan távolítsam el?:/ Gyanta vagy epilátor? Magamnak szeretném csinálni szégyellenék elmenni ezzel a kozmetikushoz:D vagy az úgy hogy lenyírom picit hajnyíró géppel és aztán nekiálllok epilátorral? Mert ugye úgy nem olyan hosszú bár szerintem ugyanannyira fáj:D
2014. máj. 17. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézd, teljesen felesleges olyan helyre rakni tetkót,ahol tuti benövi a szőr. Ráadásul neked, mint férfinak sokkal gyakrabban kéne szőrteleníteni és véleményem szerint elég homokos,ha egy pasi lábán nincs szőr. Amúgy a gyantát ajánlom,mert azzal nem nőnek annyira be a szőrszálak. A párom is nagyon szőrös és a végleges szőrtelenítés totál nem vált be. Sok sikert!
2014. máj. 17. 17:24
 2/7 A kérdező kommentje:
csak már régen elhatároztam hogy szeretnék oda de még az az egyik gond lenne de strandra is elég félve járok így:/ hogy érted hogy a végleges szőrtelenítés nem vállt be? Visszanőtt?
2014. máj. 17. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem kell szégyellned a kozmetikust hidd el annyi pasi jár oda el sem hinnéd, egyre több.

Mellesleg inkább egy szőrös, mint egy csupasz férfiláb:)

Mondom nőként de hát ízlések és pofonok.

Nem lehetne azt a tetkót máshová feltetetni nagyon ragaszkodsz a vádlihoz?

2014. máj. 17. 17:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen inkább oda szeretném:/ de ha lenne olyan módszer is hogy csak ritkítani a lábszőrt az is tökéletesen megfelelne csak olyan nem hiszem hogy létezik:(
2014. máj. 17. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:

A hajnyíró-epilátor kombó szerintem jó, igenis a hosszú szőr epilálása jobban fáj, többet kap el egyszerre a gép vagy tudom is én. De sokkal rosszabb, azt tapasztaltam.

A helyedben epilálnám időnként, úgysem egyszerre nőnek ki a szőrök, megfelelő időközönként csinálva mindig lenne a lábadon szőr, csak nem az összes (de ez ritkább szőrös tapasztalatból mondom, lehet, hogy sűrű szőrzetnél máshogyan jön ki, ilyen mélyen nem gondoltam bele). Epilátorral azt is meg lehet csinálni, hogy csak megritkítod, én a karommal csinálom azt néha, mert szerintem hülyén néz ki, ha egyáltalán nincs ott szőr, nem is vészesek a szálak, de sűrűbben nőnek, mint amennyire nekem tetszik.

2014. máj. 17. 20:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet!:) Egyébként az epilátor és a gyanta szinte ugyanaz nem? Mármint mindkettő "tövestül" szakítja ki a szőrt?
2014. máj. 17. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon szőrös,szinte nem is látni a bőrömet a szőrtől.Most hajnyíróval rövidre van nyírva,így valamivel jobb.
2014. máj. 18. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!