Nagyon szőrös a lábam hogyan távolítsam el? :/ Nem szeretném de szerintem muszáj lesz fiúként. További lent
Nem kell szégyellned a kozmetikust hidd el annyi pasi jár oda el sem hinnéd, egyre több.
Mellesleg inkább egy szőrös, mint egy csupasz férfiláb:)
Mondom nőként de hát ízlések és pofonok.
Nem lehetne azt a tetkót máshová feltetetni nagyon ragaszkodsz a vádlihoz?
A hajnyíró-epilátor kombó szerintem jó, igenis a hosszú szőr epilálása jobban fáj, többet kap el egyszerre a gép vagy tudom is én. De sokkal rosszabb, azt tapasztaltam.
A helyedben epilálnám időnként, úgysem egyszerre nőnek ki a szőrök, megfelelő időközönként csinálva mindig lenne a lábadon szőr, csak nem az összes (de ez ritkább szőrös tapasztalatból mondom, lehet, hogy sűrű szőrzetnél máshogyan jön ki, ilyen mélyen nem gondoltam bele). Epilátorral azt is meg lehet csinálni, hogy csak megritkítod, én a karommal csinálom azt néha, mert szerintem hülyén néz ki, ha egyáltalán nincs ott szőr, nem is vészesek a szálak, de sűrűbben nőnek, mint amennyire nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!