Mik lehetnek ezek a kiütések?
Sajna ezt nehéz lenne így megmondani, még ránézésre is, de egy kép jó lenne a kiütésekről. Mivel folyamatosan terjed én azt ajánlom, hogy menj el a bőrgyógyászatra.
Lehet allergiás kiütés, akár bolhacsípés is, ha van háziállatod.
Szia! Olvastam a problémádat és azért írok, mert én is hasonló tünetekkel fordultam tegnap orvoshoz. Nekem először a bal vállamon jelent meg egy piros kiemelkedő bőrelváltozás később pedig már a hátamon és a hasamon, elvétve a a lábamon is leginkább a combomon van. Nekem azt mondta az orvosom, hogy allergiás vagyok írt fel mosdásra használatos kenőcsöt, testápolót és allergia gyógyszert. Egyenlőre bőrdokihoz nem küldött el jövőhéten hétfőn kell visszamennem vele, de remélem használ az amit kaptam. Esetleg neked sikerült elmenned orvoshoz vele? Ha igen neked mit mondott? Kíváncsian várom a válaszodat!
Ui:Én is mondtam neki, h nem e lehet öblítő vagy esetleg mosóportól és le lettem hurrogva, h ha nem cseréltem mosóport vagy öblítőt akkor biztos nem attól van, mert ha valaki hosszú ideje használja akkor biztos nem attól van, de én egy kicsit kételkedek benne, mert ki tudja már manapság mik kerültek még bele a csodálatos mosószerekbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!