Fél, harmad szúnyogcsípés méretű, piros, nem viszkető kiütések. Mik lehetnek ezek?
Egy olyan nadrágban voltam tegnap délutánig, amit magam mostam, sok mosószerben és talán nem öblítettem ki eléggé. A család arra gyanakszik, hogy a nadrág a ludas, ugyanis az izzadságom kioldotta a mosóport, ami irritálta a bőrt. Ma délelőttre jelentek meg a kiütések.
Orvoshoz hétfőn megyek, ha nem javul.
Addig Calcium pezsgőtabletta, és van antiszeptikus krém itthon, azzal kenegetem. A krémre jól reagál, egy picit talán mintha javult is volna.
A kiütések nem viszketnek, övszerűen vannak ahol a nadrág volt a derekamon, néhány felette, illetve a lábfejemnél, ahol a nadrág szintén szorosabban érintkezett.
Nem hólyagosak és majdnem laposak.
Rákerestem a google-ben a csalánkiütésre, de egyáltalán nem hasonlít rá, a rühre se.
Szerintetek mi lehet ez?
Bízom benne, csak a mosópor irritált, és hétfőn nem kell orvoshoz mennem, mert addigra bottal üthetem a nyomát.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!