Mitől van, hogy sokat kell pisilnem és általában csak éjszaka?
Figyelt kérdés
Nem szoktam sokat inni, napi 1-1,5liter, de az már soknak számít. Nappal nem kell sokat pisilnem, de este lefekvés után 5percenként kell kimennem. Emiatt csak hajnali 1-2körül tudok elaludni. Elmegyek pisilni, és pár perc múlva azt érzem, megint tele van és van amikor sokat pisilek van amikor csak pár csepp. Nem tudom mitől lehet. Légyszi segítsetek.2008. aug. 10. 11:18
2/4 A kérdező kommentje:
Nem. 20-án ment el a baba. Érdekes mert a terhességem alatt nem volt ilyen tünetem. De előtte is ill utána is.
2008. aug. 10. 12:51
3/4 anonim válasza:
sajnálom,h elment a babád! lehet,h idegesség okozza ezt,nem?!nem vagy ideges lefekvéskor vagy vlmi?
4/4 anonim válasza:
cukrodat méresd meg. nálam így kezdődött.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!