Nyálkás és talán véres széklet. Mi lehet ez? SOS
Már másodjára kakáltam nyálkásat...Talán ?véres? is volt,de lehet nem..ilyen narancssárga...
Nem fáj semmim csak a hasam csikar...
Valami kajától lehet vagy valami súlyos valami?
akkor holnapig tuti ráér??
Mert szntem nem véres egyébként csak ilyen fura narancssárga színe van!!
holnapig raer :D nem fogsz meghalni ma este ha erre gondoltal . de holnap menj el mindenkeppen .
szerintem is valami fertozes.
persze az is lehet hogy csigat ettel ? :D csak vicc volt
Először is, kétféle vérzés lehet, amely a bélből keletkezik. Friss és alvadt vér. A friss vér élénkpiros, általában aranyér, fekély, stb. okozza, melyet ki kell vizsgáltatni.
Az alvadt vér takarhat gyomorvérzést, vagy más belső szerv vérzését, mellyel illdomos záros határidőn belül orvoshoz fordulni.
Sok esetben a bél vérzése mögött bélgyulladás huzódhat meg, mely rendkivül büzös széklettel jár, puffadással és bélfájdalommal a bordaív alatt. Okozhatja valamilyen élősködő is, amőba stb. Ezért kell a gyümölcsöket, főképpen a trópusokról származókat alaposan lemosni és a kezet is, mert a kezünkön sok minden megtelepedhet, köztük ezek a nem kivánatos vendégek is. Ezeket a jelenségeket kisérheti hőemelkedés, láz, elesettség, gyengeség, alapos kellemetlen érzés az állandó felpuffadástól.
Ezen tünetek alapján általában széklet leoltást rendel el az orvos és béltükrözést, a betegség kiderítése érdekében.
Lehet az a baj akkor,hogy rengeteget idegeskedek és meg is vok fázva?
Meghalt a 2 legjobb barátnőm 2hete...Nem tudom..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!