SOS! A nyálkás/nyákos széklet az tulajdonképpen milyen?
múlt héten megkérdezte a gasztroenterológus, hogy nyálkás-e a székletem? Én azt mondtam igen, de most már elgondolkoztam azon, hogy igazából milyen is az az igazi nyálkás széklet.
Én a hasonlókat tapasztaltam:
amikor normális székletem volt (nem hasmenés), akkor néha volt rajta opálos/fehéres nyálka... de nem a széklet teljes felületén, hanem mintha utólag ráöntöttek volna egy kiskanálnyit...
ez jelenti a nyálkás székletet vagy valami más ?
-most az orvosi konzultáció után úgy néz ki a helyzet, hogy ha nem nyálkás a székletem, akkor dysbacteriozisom van... ha viszont nyálkás, akkor bélgyulladásom...
Tudom a teljes kivizsgálás szükséges ... épp folyamatban is van, de ugyanakkor nagyon érdekel, hogy akkor most mi a helyzet a nyálkás széklettel!
Remélem tudtok segíteni, mert már így is képtelen vagyok bármi másra koncentrálni
engem se érdekelne annyira, ha nem lennének komoly gondjaim az emésztéssel/bélrendszeremmel... az egyetemen nem tudok eltölteni úgy egy napot, hogy a nap közepén ne menjek haza a hasmenés és a görcsök és egyebek miatt...
szerintem ha hasonló helyzetben lennél te is ugyanígy érdeklődnél ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!