Mi a teendő ha pici, nyálkás vérfolt van a székletemben, de nem tudok orvoshoz menni? Lehet normális dolog ha meg vagyok fázva?
Figyelt kérdés
Görcsöl a gyomrom, híg a székletem, nyilván valami bélfertőzés.Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok.Mitől múlhat el?2011. máj. 19. 21:54
1/3 anonim válasza:
Lehet salmonella, de megfázástól sztem nem lehet ez a tünet!
Antibiotikumot kell szedni!
2/3 anonim válasza:
Ezzel nem jó viccelődni, ha hasi fájdalmakkal jár!
Nyilván ha székletürítés után piros vérzés lehet aranyér miatt, de sötétebb nyálkás vér bevérzett fekély, vagy vastagbéltumor jele is lehet!!
3/3 anonim válasza:
Vér a székletben sosem normális dolog. Ha hasi illetve gyomorgörcseid is vannak, valószínű, hogy valami bélfertőzés lesz. Menj orvoshoz, lehet beküld a fertőző osztályra, hogy megvizsgálják a székleted. Tavaly a fiammal kerültünk kórházba ilyen miatt.
Antibiotikum meg nem kell minden esetben, pl a szalmonellát nem azzal kezelik, az csak kiürül a szervezetből. Hülyeséget írni nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!