Nehéz fizikai munkához hozzá lehet szokni?
Most kaptam új munkát, naponta 4-6 órát masszírozok egyfolytában és nap végére hulla vagyok, nagyon fáj a derekam is.
Idővel hozzá lehet szokni, vagy ez alkati kérdés és lehet, nem nekem találták ki a gyógymasszázst?
Pedig nagyon élvezem a munkám, csak zavar, hogy ennyire elfáradok.
Idővel meg lehet szokni.Később már fel sem fog tűnni,hogy 4-6 órát dolgozol,főleg ha szereted is csinálni a munkádat!
Ha valaki utálja a munkáját annak 1 óra is nagyon fárasztó..
Nehéz fizikai munka ?! haha
Próbáld ki milyen egy építkezésen a segédmunka, és utána hasonlítsd össze a kettőt.
Ja, de ez a 4-6 óra a tiszta masszírozási időt jelenti, a munkaidőm kb.8 óra.
De remélem igazad van és megerősödöm.
mindenkepp megfelelo cipot hordj, az nagyon hozza tud jarulni a hat es derekfajashoz.
valamennyire hozza lehet szokni, de sajnos ha indulasbol hatfajos vagy, nem lesz soha tokeletes.
figyelj a testtartasodra es az alatamasztasra.
Az mondjuk nem tejesen világos, hogy valaki jelentkezik egy melóra, megkapja, aztán csodálkozik, hogy hoppá.
Eddig nem tudtad, hogy fárasztó (lesz)? Gondolom masszíroztál már, nem csak improvizálsz, ezért kellett, hogy legyen valami fogalmad róla, hogy ebből 5 óra az kb milyen lesz.
Butaság lekicsinylően beszélni bármely munkáról is.Az építkezés kemény meló,de ez nem jelenti azt,hogy másfajta munka nem lehet az.Egy masszőr nagyon intenzív munkát végez,igénybe vannak véve az ujjai,a csuklója,a dereka.Elég ha kipróbálod otthon.Masszírozd meg a párod hátát.Olajozd be,és nem tovább,csak negyed óráig gyúrd...hát nem kis meló,öt perc után már úgy érzed végkimerültek az ujjaid...
Hogy hozzá lehet-e szokni?Biztosan.Meg kell tanulni a helyes,kevésbé fárasztó és görcsös mozdulatokat,minden munkába bele kell rázódni.Sok sikert kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!