Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az, hogy néha úgy...

Miért van az, hogy néha úgy ébredek, hogy fogalmam sincs hol vagyok, ki vagyok. (nem szedek semmit)?

Figyelt kérdés
Ez délutáni,és éjszakai alvás után is előfordult már. Csak csodálkoztam,hogy jé,milyen ismerős szoba ez. . . (12 éve lakunk itt). Elég zavaró. Máskor meg kellett bő 5 perc,amíre rájöttem,h ki is vagyok én?
2014. szept. 24. 16:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Jelent az valamit esetleg betegséget,ha néha ennyire zavartan ébredek? Más van ezzel így? Nemrég 20 percet ültem a sötétben éjszaka,és azon csodálkoztam,hogy ki és miért írta bele a levegőbe pirossal,hogy 120.. Aztán rájöttem hogy az csak az óra. 1.20.volt.
2014. szept. 24. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Ébredés után 5 percig nem tudni, ki vagy, nem egészséges.

Pár másodpercig teljesen rendben van, hogy nem vagy térben orientált.

2014. szept. 24. 16:49
 3/7 A kérdező kommentje:
És akkor mi a teendő? Hova forduljak ezzel a problémával? Még csak 4-5 alkalom volt,de én is érzem,h nem oké.
2014. szept. 24. 17:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Alcheimer-kór kezdődhet így? Nem szeretnék szellemileg leépülni,v mittudomén.
2014. szept. 24. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen neurológushoz menjél.
2014. szept. 25. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Alacsony vernyomas / cukor is okozhat ilyet.
2014. szept. 27. 19:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. szept. 28. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!