Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 160/45 nagyon rossz vérnyomás?...

160/45 nagyon rossz vérnyomás? A nővérek miért akarták hogy bentmaradjak a kórházban? Jelezhet betegséget?

Figyelt kérdés

2014. szept. 21. 22:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Korod?
2014. szept. 21. 22:17
 2/13 anonim ***** válasza:
59%
Első érték magas, a második nagyon alacsony. Az biztos, hogy nem ez az átlagos vérnyomásérték. 120/80 lenne kb a normális.
2014. szept. 21. 22:17
 3/13 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2014. szept. 21. 22:25
 4/13 anonim ***** válasza:

18 évesen ezt a vérnyomást ki kell vizsgálni.

Ha nem szedsz vérnyomás csökkentőt, akkor megfigyelés mellett azt is be kell állítani, hogy mit és milyen dózisban szedj ezek után. Mondjuk ezért kell bent maradni.

Jelezhet betegséget is és mondjuk egy agyvérzést is kaphatsz, ha nem kezelik, ez a vérnyomás magas.

2014. szept. 21. 22:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez elég abnormális ahhoz, h benntartsanak.
2014. szept. 21. 22:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát ahhoz jó magas.

Azért akarják, hogy kórházban maradjál, mert egy gyógyszerre történő beállítás -jelen esetben- nem pár óra.

No para, jól kézbentartható a hipertónia.

Jobbulást:)

2014. szept. 21. 22:35
 7/13 anonim ***** válasza:
de ha egyszer gyógyszerrel beállítják akkor életed végéig szedheted.. mért 160? mert a szíved kompenzál! az aortáddal lesz vmi gubanc, az kezeli a diasztolés vérnyomást (azt hiszem az a szív pulzálások közti nyomásérték)
2014. szept. 23. 11:14
 8/13 A kérdező kommentje:
Ez elég komolynak hangzik..az szívbetegséget jelent?
2014. szept. 23. 22:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem mondtak, h miert akartak? Ha bent maradtal, vagy nem maradtal, mi törtent utana, milyen kezelest kaptal es mire?

Amugy sztem is a vernyomasodat akartak gyogyszerrel beallitani.

Vannak termeszetes dolgok is, a gyogyszerek mellekhatasa miatt ezeknek is utananeznek, de persze amig nincs mas megoldas, szednem a gyogysz-t. Valahol azt olvastam, egy (nem privat) nagyon alapos haziorvos ilyen esetben kivizsgalja az egesz embert, es valakinel gyulladast (talan mandula?) allapitott meg, es ennek rendezese utan valoban helyreugrott a vernyomasertek is.

2014. okt. 13. 21:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem, tudom mar, az egesz foginye be Volt gyulladva es rossz fogai is voltak, ezek rendezese utan allitolag a vernyomas is rendezödött. Hogy hogy függ össze, azt en sem ertem, de az orvostudom. atyja, Hippokratesz szerint midnenesetre az egesz embert kell vizsgalni, mert minden mindennel összefügg.

elözö

2014. okt. 13. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!