Angliában mennyit keres egy 'frissítő-masszőr'?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 15:14
1/6 anonim válasza:
"Frissítő masszőr" alatt éjszakai pillangót értünk?Akkor elég sokat.Akár több százezer koronát is
2/6 anonim válasza:
angliában a frissítő masszőr a férfiak f@szát veri ki!
3/6 anonim válasza:
míért frissítő masszőrt írsz ? miért nem f@sszopó kurwát??
4/6 anonim válasza:
Látom, megjelentek a roppant okos IQ-fighterek.
Nem tudoim, mennyit keres, de próbálhatsz angliai hirdetéseket keresni és abból következtetéseket levonni. Pl. beírtam a Google-ba, hogy "massage london", és kijön egy csomó találat, amit lehet nézegetni. De persze London anyagilag egy külön világ Anglián belül, biztosan nagyon függ attól, hogy hova mész.
5/6 A kérdező kommentje:
8:38-asnak köszönöm, és Norwichba szeretnék menni. A többieknek meg nem, nem éjszakai pillangó se nem f@szvarő, hanem frissítő test + talpmasszázst végzett személy. Ebben nincsen intim masszázs -.-
2010. jan. 24. 09:35
6/6 anonim válasza:
Jaj de jó. Most mind ráfaragtatok. A 22%-al még engem is lepipáltatok. Én most járok 45%-on. Ide csak pozitív ( mármint a kérdező részére)választ szabad írni. Volt itt olyan, aki megkérdezte, mit tegyen ha a felesége már többször lett öngyilkos miatta? A helyes vállasz: válj el, mert direkte csinálja. Ők a 100%-osak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!