Miert van izzadsagszagom?
Kerlek ne olyanokat irjatok hogy fürdeni kene, stb, mert NAPONTA 2X tusolok, egyfolytában mosom a honaljam, de mar egybol utanna erzem azt a budos szagot,
használok dezodort meg stiftet egszerre, naponta vagy 3x
suliban is mar 2 ora utan erzem azt a szagot a deo mellett
voltam pszichiáternél is , o megallapitotta hogy szorongok es azert is izzadok, irt fel nyugtatot nem használ, nem vagyok nyugodtabb es ugyan ugy izzadok
es mar mefint ott tartok higy jobb lenne meghalni
Valószínű most tarthatsz a nemi érésed kellős közepén. Ilyenkor tombolnak a hormonok, nincs mit tenni a legkomolyabb izzadásgátló sem tud segíteni teljes mértékben. A szorongásod pedig éppen ez válhatja ki.
Hidd el tudom milyen, én is átéltem, baromi szar volt, baromi kellemetlen de nem tudtam vele mit csinálni. Olyan mértékben izzadtam, mint valami igásló, de én sem tudtam orvosolni a gondot.
Ilyen hülyeségen gondolkodni, hogy halál pedig a legnagyobb baromság. Pár év és véget ér az egész utána pedig minden visszatért a régi kerékvágásba! :)
Különböző fertőzések is okoznak kellemetlen testszagot, én kb. 10éve szedtem össze valamit a Balatonban, amitől fémes szagú lett a hátam.
Suliban csak te érzed vagy más is? Mert feltételes reflex is kialakulhat rá, ha érzed, hogy nedves a hónaljad, akkor érzed a szagot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!