Cefzilre szabad alkoholt inni?
Figyelt kérdés
Olvasgattam neten, hogy az antibiotikum és az alkohol felerősítik egymást, és igazából nem is kellene elmennem, de ez egy nagyon nagy buli lesz, már múlt hét óta vártuk barátnőimmel, erre tegnapelőtt belázasodtam. :/ Elmentem dokihoz és felírta Cefzilt. Szívesen elmennék, barátnőim is nyaggatnak, hogy menjek velük és tudom hogy nagyon megbánnám, ha nem mennék, viszont alkohol nélkül nem vagyok teljesen feloldódva és körülbelül állnék józanul (és betegen) a részeg táncoló tömeg mellett.
Bár még az sem száz, hogy megyek... mivel kitudja, lehet estére megint belázasodok. :) Valaki esetleg járt már így?
2014. aug. 30. 18:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!