Zsinga kérdése:
A hófehér bőrt miért szólják meg manapság?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tudom, hogy már voltak hasonló kérdések, de szeretnék segítséget kérni. Szóval a történetem: A bőröm hófehér, és valójában engem nem zavar, talán egy kis színt szeretnék magamnak, de azt is csak azért mert megszólnak, erre még visszatérek. Olvastam, vannak olyan emberek akik azért nem barnulnak le, mert nem érzik jól magukat a napon. Velem ez nem így van, semmi bajom nincs, ha a napon vagyok egyszerűen csak nem tudok lebarnulni, csak leégni. Vannak olyan akiken 1-2 óra után meglátszik, és barnulnak is, na én rájöttem, hogy engem legalább 7 óra után fog meg, de akkor is hogy? Sehogy csak a karom kicsit leég egy helyen és annyi. Visszatérve, vannak olyanok itt a falumban akik mindig megszólnak a fehér bőröm miatt, figyelmen kívül szoktam hagyni, de amikor például reggel 6 órakor a buszhoz megyek akkor is 2-3 aluliskolázott srác néz és röhög, mert nekik nincs jobb dolguk, csak hogy beleszóljanak más külsejébe, és már rájöttem a megszólók 90%-a elég alacsony IQ szinten van, itt nem arra gondolok, hogy megkérdezik, hogy miért vagy ilyen fehér, mert azt megértem, és megválaszolom, de az hogy kiröhögnek, kibeszélnek, az már igazán zavaró. Megvan írva valahol, hogy nyáron kötelező lebarnulni, vagy mi? Egy mindenlében kanál régi lány osztálytársam nagyon szeret mindenbe beleszólni, mert ő szoliba jár és olyan "nagyon szép szolis barna" a bőre, hogy ő megtehet mindent. Mellesleg szőke a hajam és zöldeskék a szemem amihez inkább fehér bőr illik. Persze vannak olyan igazi barátok, akik egyszer sem szóltak meg, sőt megse kérdezték, hogy miért nem vagyok lebarnulva, az ilyen embereket tudom igazán értékelni. Remélem tudtok valamit ajánlani, köszi :)2014. aug. 29. 20:12
1/6 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük, gondolj bele, régen a fehér bőr az arisztokrácia "kiváltsága" volt. :D
Meg egyébként is, a sok szolitól majd jól tönkre megy a bőre a plázacicusnak, az alacsony IQ-sokkal meg egyébként sem kell foglalkozni.
2/6 anonim válasza:
Az eredeti kérdésre az a válasz, hogy: mert ma a lebarnult bőr a divatos. Ajánlani meg csak azt tudom, hogy ne törődj az idiótákkal. Nekem is olyan a bőröm, mint a tiéd, plusz még van egy csomó anyajegyem, kizárt, hogy napozzak vagy szolizzak. Ha sokat vagyok szabad levegőn, akár árnyékban is, akkor kezd a hófehérnél kicsit több színem lenni. Ha ezért valaki leszól egy ismeretlent, akkor az inkább őt minősíti, nem kötelező valakinek divatból ilyennek vagy olyannak lennie.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2014. aug. 29. 20:38
4/6 anonim válasza:
A prolik a barna bőrt azzal a presztízzsel azonosítják, hogy van az embernek pénze nyaralásra vagy szolira. Aki ezt a látszatot nem akarja fenntartani és marad fehér, az nem vesz részt ebben a játszmában, ezért azt megszólják.
5/6 anonim válasza:
Majd amikor korán ráncosodni kezdenek meg bőrrákjuk lesz, térjetek erre vissza.
6/6 anonim válasza:
Irigységből szólják le. Ne foglalkozz vele, légy rá büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!