Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Folyamatosan elered az orrombó...

Folyamatosan elered az orromból a vér, tudok vele csinálni valamit?

Figyelt kérdés

Elég durván meg vagyok fázva, nem vagyok vérszegény. Két hete tart, és már unom, hogy minden nap kétszer legalább megindul az orromból a vér, csak azért, mert orrot fújok. Próbálom kevesebbet fújni, de akkor meg levegőt nem kapok.

Csinálhatok vele valamit?

Köszönöm előre is!

2014. aug. 22. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
menj el egy dokihoz, ő majd segít
2014. aug. 22. 20:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Hétvégén? :D
2014. aug. 22. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Orrfújáskor megnő egy kissé a vérnyomás az orrüregben, ez okozhatja. Egyébként meg orrcsepp használata minden ilyen esetben ajánlatos, a melléküregek tökéletesebb átszellőztetésére. Az orrcseppek hatóanyag ráadásul kissé érszűkítő. Egyébként meg vérnyomást kellene mérni. Ha az orrvérzés gyorsan eláll, az hajszáleres vérzésre utal, ha azonban bőséges és nehezen csillapodik, akkor tágult vénáról van szó, amit orr-fül-gégésznek meg kell mutatni.
2014. aug. 22. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát, elég lassan áll el, (kb fél óra), de nem sok, épphogy pár csepp.

Mellesleg köszönöm a cseppes ötletet, erről nem tudtam.

2014. aug. 22. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Elmész a gyógyszertárba, és kérsz "Nasale" orrkenőcsöt. Enyhén mentholos, érösszehúzó hatása van. Ha jól emlékszem olyan 300.- ft az ára.
2014. aug. 22. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!