Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az ember mitől nevethet mindenen?

Az ember mitől nevethet mindenen?

Figyelt kérdés
Egyik nap felkeltem, és valami érthetetlen módon mindenen nevettem. De, nem szándékosan. Pl: megcsusztam, és elestem, és nevettem. Fáj, meg midnen, de nevettem. Meg, leestem a lépcsőn, és nevettem. Pedig azt hittem eltört valamelyik bordám. Leejtettem a tányéromat, és eltört, aminek nem örültem, de nevttem. És valahogy nem birtam abba hagyni a nevetést... Fájt mindenem, és csak nevetni tudtam... Szinte már kínomban nevettem, de tényleg mindenen nevettem, olyan dolgokon is, amik egyáltalán nem viccesek... Én szeretek nevetni, de akkor inkább sirtam volna mint hogy nevessek... Ez mitől lehetett? Valami olyat ehettem, vagy én nem értem... Volt már valakinek ilyene?
2010. jan. 15. 16:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nemtudom de rohadt jó érzés :D
2010. febr. 6. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!