Ha van sérvem, azért edzhetek? Hasizmot is erősíthetek?
Figyelt kérdés
25 éves srác vagyok, szeretném kicsit összeszedni magamat, ezért edzenék/sportolnék, van egy hasi sérvem, elég nagy, de mivel rengeteg hasi műtétem volt, nem igazán érdemes műteni, viszont nem tudom, hogy lehetne-e edzenem, a hasizom többi része erősíthető-e finoman? Nagyon jó volna, mert még fiatal vagyok és szeretnék kicsit jobban kinézni...2014. aug. 21. 12:28
1/5 anonim válasza:
szia
sérvvel nem igazán kéne, mert kizáródhat. Azért, mert volt hasi műtéted, miért ne lenne érdemes műteni? ez butaság sztem.
Nekem eddig 2 lágyéksérv műtétem volt egyik oldalon, most télen lesz másik oldalon is egy. Így nem járok edzeni, mert elég para lehet belőle
2/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvosom, hogy annyira sok volt a hasi műtétem, hogy a hashártyát minden oldalon fel kéne szakítani és úgy egy hálót beültetni, ezért óriási műtét lenne és nem ajánlatos! :S
2014. aug. 22. 19:45
3/5 anonim válasza:
azért én lehet megkérdeznék másik dokit is... 25 évesen akkor örök életedre úgy élj, h sérved van, és bármikor kizáródhat? ez sztem butaság lenne
4/5 A kérdező kommentje:
Elég nagy sérvre gondolj, nem is igazán sérv, hanem ahol a sok műtéti heg összeért egy ponton, ott meglazult a hasizmom, ezért olyan tenyérnyi felületen ha felállok kitüremkedik a hasam... Igen, nagyon szeretném eltüntetni valahogy ezt, mert még fiatal vagyok és szeretnék barátnőt, meg a strandon sem szeretném rosszul érezni magamat.
2014. aug. 24. 21:20
5/5 anonim válasza:
szerintem komolyan nézz másik dokit! már vannak remek hálós megoldások is, amikor egy hálót beraknak, és azt szövi át az izomrost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!