Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nyitott ablaknál aludtatok?

Nyitott ablaknál aludtatok?

Figyelt kérdés
Nyitva volt a szobaablakotok most éjjel? Nem fáztatok? Nekem be kellett csuknom. :(
2014. aug. 12. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyitva volt, nem fáztam egyáltalán, bár én a téli paplannal takarózom egész nyáron. Ilyen is régen volt már, hogy nem kellett lehúznom. :(
2014. aug. 12. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk nem hűlt le a levegő, szinte elviselhetetlen volt a meleg és a nagy pára, ventillátorral lehetett csak kibírni.
2014. aug. 12. 08:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Hú, az nem jó, mert azért most eléggé mozgott a levegő. Bár hűvös valóban nem volt, csak úgy lehetett érezni. A szobában maradt a 26 fok, kint meg volt 20.
2014. aug. 12. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a -20fokban is nyitott ablaknál alszom. Asztmás vagyok és nem tudom elviselni,ha nincs levegőm,így télen-nyáron egész éjjel megy az ionizátor és nyitva van az ablak.
2014. aug. 12. 08:45
 5/6 A kérdező kommentje:
-20-ban? Azért az már tényleg hideg! Bár ha csak úgy vagy jól, nem tudsz mit csinálni.
2014. aug. 12. 08:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én becsuktam, de csak mert jött a szél és rázta a redőnyt.:(
2014. aug. 12. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!