Nem tudok elaludni + szapora szívverés. Mitől lehet?
19F vagyok.
Most a nyári szünetben kissé felborult a napok ritmusa, van, hogy hajnal 2-3 óráig fenn vagyok, aztán 11-ig alszom - bár ez szerintem nem egyedi dolog.
Tegnap is így volt, kb fél 12-kor ébredtem fel - és azóta képtelen vagyok elaludni. Reggel hatkor próbáltam magam rávenni, hogy elaludjak, de csak forgolódtam, nem hatott semmi.
Amit tudni kell: estefelé megittam kb. 0,5-1 liter kólát, (Ha ez okozza, azt azért nem értem, mert korábban is csináltam már ilyet, és semmi baj nem volt belőle, tudtam aludni.) + éjszaka mikor megszomjaztam, húztam 1-2 kortyot az üvegből.
Egyébként semmi különöset nem csináltam, sorozatot néztem.
Hattól nyolcig forgolódtam, hét óra tájt tapasztaltam, hogy kicsit szaporábban ver a szívem. Azóta kicsit mérséklődött, de ez érezhető.
Mi okozhatta?
A fentieket elolvasva, idegenként simán rámondanám, hogy "ez", de már korábban is csomószor csináltam ilyet, és sosem volt gond, hajnal 3 körül el tudtam aludni.
Köszönöm a tanácsokat!
Remélem beválnak... nagyon szr érzés, hogy fáradtnak érzem magam, de képtelen lennék aludni + szívdobogás is... :/
Hasonló cipőben járok.hajnal 2-3--kor sikerül elaludnom de 10-11-ig fel sem kelek..
Egyébként tényleg az, amit az egyik válaszoló írt, nincs suli meg egyéb fárasztó dolgok, kevés alvást igényel a szervezet.Fáraszd le magad valamivel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!