Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez így jó? Kövér lennék?

Ez így jó? Kövér lennék?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar hogy így nézek ki. 160 cm vagyok,55 és 56 kg között mozgok és 15 éves lány vagyok. Utálok strandra járni,mert mindenki megbámul! Szeretnék már egyszer úgy strandra menni,hogy nem azért néznek meg,mert kövér vagyok,hanem mert csinos vagyok!

2014. aug. 2. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

El kell hogy keserítselek: azért bámulnak meg, mert szexi vagy, és nem azért, mert kövér.

De persze aki súlyos önértékelési zavarral küzd - mint te - annak beszélhet akárki akármit, hiperszelektíven csak azt fogja fel, ami egyezik az ő negatív álláspontjával.

Egyébként meg barátnőmnek is ugyanilyenek a paraméterei, csak ő nem 15 éves. :-) De elhiheted, jópáran pályáznának rá, ha nem lenne foglalt. :-)

2014. aug. 2. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Kövér ilyen súllyal nem lehetsz a magassádoghoz képest.

Honnan tudod, hogynem azért néznek, mert csinosnak tartanak?

Ha nem tetszik az alakod, akkor kezd el sportolni, és formáld magad.

2014. aug. 2. 15:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Tornáztam hónapokig de szinte semmi. Felpróbáltam azt a bikinit amit 2 éve vettem és tavaly is lötyögött,és most pont jó mindenhol,de zavar a pocim :(
2014. aug. 2. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Mert tavaly 14 éves voltál, és természetes módon az ember felnőtt koráig növekszik. Különösen igaz ez a serdülőkorra, amiben te is benne vagy.

Inkább örülnél, hogy van egy kis tested, ami vonzza a pasikat, és nem csak egy csontváz vagy.

2014. aug. 2. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Képet linkelnél itt vagy privátban magadról? Bár kép nélkül is állíthatom, hogy nem a súlyod hanem a szépséged miatt néznek. :)
2014. aug. 2. 17:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Kepet kuldok privatban,ha kell valakinek.
2014. aug. 2. 18:18
 7/7 anonim válasza:
Nekem jöhet a kép.
2014. aug. 4. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!