Miért olyan nagy baj ha 13 évesen (majdnem 14) 190 cm vagyok?
Figyelt kérdés
Csak mert már ovis korom óta bántó megjegyzéseket kapok meg mindenki azzal nyaggat, hogy mért nem kosarazom nem fogják fel, hogy azért mert utálok sportolni meg béna is vagyok.Csak mert szerintem nem az én hibám, hogy ilyen debella vagyok.2014. júl. 31. 10:48
1/10 anonim válasza:
Utálsz sportolni mert egy lusta disznó vagy, ennyit tudok mondani.
Menj tényleg kosarazni, annál nincs rosszabb ha 190 cm-hez
120kg vagy
2/10 anonim válasza:
Remélem fiú vagy(?) Azért mert az ember általában 18 éves koráig nő, reméljük te már nem fogsz. Ha fiú vagy és sportolsz akkor ha felnőtt leszel nagy sikered lesz a lányoknál nyugi. Ha lányként vagy ekkora az már neccesebb, akkor is sportolj és figyelj az alakodra hogy ne légy túlsúlyos soha,akkor nem leszel debella csak egy magas lány.
3/10 anonim válasza:
Szerintem is ki kellene használnod, hogy szép magasra a nőttél, a kosarazás nagyon jó ötlet!
És ne legyél lusta! Nem csak az egészségedre nézve nem jó, ha nem sportolsz, de a lányoknál is sokkal kapósabb leszel, ha egy sportosabb test is járul a magasság mellé ;)
4/10 anonim válasza:
ja ha lány vagy, akkor az utolsó mondanom második fele nem érvényes :D de ha lány vagy sem árt, ha csinos, sportos alkatod van :)
5/10 anonim válasza:
Általános tévhit, hogy aki magas, annak jól megy majd a kosár is. Ha valakinek nincs jó labdaérzéke, akkor nem fog menni neki. Sok 180cm alatti kosaras van.
6/10 hektorr7 válasza:
190 cm vagy te jó ég!! Menj el orvoshoz mert pár év múlva góliát leszel olyan magas!! :$$
7/10 anonim válasza:
Miért lenne baj?
Szard le ha basztatnak, és kész.
8/10 A kérdező kommentje:
Amúgy lány vagyok és sokak szerint csont vékony.
2014. aug. 1. 12:33
10/10 A kérdező kommentje:
Kb. egy éve lehettem annyi.
2014. dec. 22. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!