Menjek orvoshoz? Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
2 napja mindegy mit eszek, kijon belolem hasmenes formajaban. Ettem egy zsomlet, hozza gyumolcsot, ettol is rosszul lettem. Faradt vagyok, es ugy erzem mintha lazas lennek, pedig nem vagyok az.
2eve mutottek epekovel, akkor kivettek az epeholyagomat vagy mimet.. Lehet emiatt?
2014. júl. 29. 14:59
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy egy vírus. Mi is most vagyunk benne férjemmel, egyszerre kaptuk el a nyaralás során. Erős hasmenés, láz, gyengeség, fejfájás. Diétázni kell pár napig és rengeteg folyadék, hogy ki ne száradj. Orvos is azt mondta, hogy egyértelműen vírus. Nagyon sokan beleesnek. Ha nem múlik, orvoshoz kell menni. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!