Magas a vérnyomásom, menjek orvoshoz?
170/93 pulzus:100
Márciusba voltam kardiológusnál, szivemnek nincs baja
viszont most 3 napja szétszakad a fejem, néha homályosan látok, gondoltam ma mérek egy vérnyomást, és ez lett az eredmény
Orvos semmit sem tud segíteni ezen, ha edzeni mennél meg piacra (egészséges ételeket vásárolni) akkor rendbe jönnél. Táplálkozásnak és edzésnek viszont kevés köze van dr. előnevű emberekhez.
Ch-szegény, tejmentes étkezés mellett, azaz ha gyakorlatilag húst és zöldségeket eszel rendbe fogsz jönni. Bár lesznek sokan akik nem akarják hogy egészséges légy inkább életed végéig válts ki gyógyszereket, de talán neked mégis az egészség érné meg leginkább.
Tápiharcos, lassan nagyon etikátlan kezd lenni, ahogyan te "egészségügyi" tanácsokat adsz orvosi kezelésre szoruló embereknek. Erre nagyjából ráillik már egy pár jogi kategória, pl. a kuruzslás.
Légy szíves hagyd abba, különben az összes hasonló hozzászólásodat jelentem a moderátoroknak, mielőtt akárkit veszélybe sodorsz.
Miről beszélsz. Két dolgot nem látok: a lényegét/értelmét annak amit írtál illetve hogy milyen jogon vagy sötét.
Mindig lesznek olyanok akik könnyebben dugják homokba a fejüket és elküldenének orvoshoz (= begyógyszereznének) fiatalokat is, mert az olyan társadalmi konvenciókba beleillik.
De erre barátom, nem kell büszkének lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!