Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kb 3 hétig (mostmár nem)...

Kb 3 hétig (mostmár nem) rosszul voltam, szédültem émelyegtem és fájt a fejem. Tegnap pedig hányingerem lett. Mi lehet?

Figyelt kérdés
A barátommal mindig védekezünk és le is ellenőrízzük a gumit, hogy jó-e és sosem volt vele semmi baj, de a stressz miatt amúgy is csak két alkalommal voltunk együtt a két hónap alatt. Most érettségiztem, aztán egyéb ok miatt idegeskedtem napokig. A menstruációm mindig rendszertelen volt, most 23. helyett 27.-én jött meg, de mintha kevesebb lenne, mint eddig. Sokat is fogytam az utóbbi időben, mert a stressz miatt alig eszek és nincs étvágyam. (176 centi és kb 45 kg vagyok.. ) vegyek egy tesztet??

2014. júl. 29. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, szerintem inkább lelki eredetű problémád van, de lehet, hogy hormonális. Menj dokihoz, nagyon sovány vagy. Én is hasonló gonddal küdök, én ilyen magassághoz 52 kg vagyok, de borzasztóan nézek ki. Én lelkileg is le vagyok pukkanva:(
2014. júl. 29. 10:09
 2/4 A kérdező kommentje:

fáradékony is vagyok, és este pedig nem tudok aludni..

mindenképpen akarok egy tesztet.. nagyon félek :(

2014. júl. 29. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Vegyél tesztet a saját megnyugtatásod végett. A fogyástól nem jön meg a menstruációd. Szedned kell Béres cseppet, B-MAX-ot, és innod kéne napi 3 nagy bögre citromfű teát.
2014. júl. 29. 10:37
 4/4 A kérdező kommentje:
De megjött, csak most 27.-én.. tehát késett. :( Eddig is vékony voltam, bár pár kilóval nehezebb. Ha ma veszek tesztet kiderülhet?
2014. júl. 29. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!