Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Melyik az a vitamin amitől...

Melyik az a vitamin amitől jobb kedvem lesz?

Figyelt kérdés

Még gimiben amikor a vitaminokat tanultuk, emlékszem volt egy olyan ami az ember jó kedélyét feljavítja és csökkenti a depressziót (ha van). Én évek óta rossz kedvű vagyok, indokolatlanul nem élvezem az életet, nem izgat fel semmi. A feladataimat ellátom, dolgozom, háztartást vezetek, de hangulatingadozásaim vannak, és ezt a párom már nehezen viseli. Amíg saját erőmből meg tudom oldani, nem szeretnék orvoshoz menni. Lehet hogy depressziós vagyok, de nem akarok szembenézni vele, mert ha beismerem hogy az vagyok, akkor az mögé fogok bújni és arra hivatkozva nem csinálok majd semmit.

Természetes és tuti gyógymód kéne, lehet hogy vitaminhiányos vagyok, mert elképzelni sem tudom hogy egy gondtalan életet miért nem tudok élvezni.

Milyen vitamint szedjek?

2014. júl. 27. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

GANDZSA!

Természetes, és tuti gyógymód.

2014. júl. 27. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
meglepően egyszerű módja van annak, hogy jókedvre hangoljuk magunkat: világítsunk a füljáratunkba!
2014. júl. 27. 14:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Első, te egy paraszt vagy. Nincs elég bajom, még drogozzak is, hogy még több bajom legyen?

Második, ez valami vicc akart lenni, vagy tényleg van ilyen?

2014. júl. 27. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Folsav?

[link]

2014. júl. 27. 14:09
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
A tudatlanságod még nem jogosít fel arra, hogy parasztnak nevezz.
2014. júl. 27. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Magne B6!
2014. júl. 27. 17:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Attól hogy te drogozol, az még nem jogosít fel arra hogy másokat is buzdíts rá.

MagneB6-ról már hallottam, de nem tom pontosan mi az.

2014. júl. 27. 20:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Na utánanéztem, köszi azoknak akik segítettek. Holnap bemegyek a gyógyszertárba és megkérdezem, mik vannak. Nem tudjátok van-e esetleg olyan tabletta ami folsavat és B6 vitamint egyszerre tartalmaz?
2014. júl. 27. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!