Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rajtam már csak, az öngyilkoss...

Rajtam már csak, az öngyilkosság segít?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, megrekedt az életem, és nekem végem. Az életem szörnyen unalmasan telik, semmi izgalom, semmi kaland. Félek az emberektől, félek elmondani a véleményem. Biszexuális vagyok, és ezzel mindennap szembe kell néznem, számomra ez szörnyen nehéz. Mit tegyek az életemmel, csak telnek a napok, semmi érdekeset nem lelek az életembe, úgy érzem, hogy az életben nincs is semmi élvezet. Rajtam már csak az öngyilkosság segít? Az emberek annyira maradiak, miért nem lehet elfogadni, hogy vki más? Miért kell bántani az embereket!? Én minden emberre úgy tekintek, hogy nem ítélem el, legyen néger,homoszexuális,emo-s! Ugyanolyan emberek más beállítottságokkal. Félek, félek felkelni reggelente, vajon ma milyen bántás fog érni? Családommal is nagyon nehéz...apummal nagyon rossz a kapcsolatom, anyummal viszont nagyon jó. Nővéremmel soha nem tudok beszélni...tegnap is akartam vele, de elküldött. Nem hiszem... hogy valaha is boldog leszek. Mi értelme ennek az egésznek így? Miért szenvedjek? 16/F
2014. júl. 25. 20:24
 1/3 anonim válasza:
Az öngyilkosságot feletsd el:)Azzal nem oldassz meg semmit, sőt..Én azt mondom vegyél egy boxzsákot és üsd keményen, az sokat tud segíteni meg kikapcsol.:)
2014. júl. 25. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is unalmas az életem, de én feltalálom magam. Focizok, kosarazok, biciklizek. És amióta ezeket csinálom, lettek barátaim, akikkel együtt tudok sportolni.

Én is biszexuális vagyok, de ezt senki nem tudja rólam, és senkinek nem is fogom elmondani. Ez az én magánügyem - ami pedig egyrészt senkit se érdekel, másrészt csak rosszul jönnék ki, az emberek tényleg megkövezik az olyat, aki más.

Korombeliekkel, főleg az osztálytársaimmal most nagyon nehezen jövök ki. Nekik csak a pia, a buli a fontos, ellentétbe velem.

Összességébe: szerintem hasonlítunk, egyet kivéve:

az öngyilkosság semmit nem old meg. Ne másokhoz akarj hasonlítani! Éld saját magad az életed, legyél önmagad, és sz*rd le, hogy mások mit gondolnak!

17/f

2014. júl. 25. 20:35
 3/3 anonim válasza:

semmi értelmes választ nem tudok írni ne haragudj. sajnos én is egyre gyakrabban vagyok így. csak hogy tudd nem vagy egyedül.

nekem írhatsz ha csak beszélgetni szeretnél valakivel!

2014. júl. 29. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!