Rajtam már csak, az öngyilkosság segít?
Nekem is unalmas az életem, de én feltalálom magam. Focizok, kosarazok, biciklizek. És amióta ezeket csinálom, lettek barátaim, akikkel együtt tudok sportolni.
Én is biszexuális vagyok, de ezt senki nem tudja rólam, és senkinek nem is fogom elmondani. Ez az én magánügyem - ami pedig egyrészt senkit se érdekel, másrészt csak rosszul jönnék ki, az emberek tényleg megkövezik az olyat, aki más.
Korombeliekkel, főleg az osztálytársaimmal most nagyon nehezen jövök ki. Nekik csak a pia, a buli a fontos, ellentétbe velem.
Összességébe: szerintem hasonlítunk, egyet kivéve:
az öngyilkosság semmit nem old meg. Ne másokhoz akarj hasonlítani! Éld saját magad az életed, legyél önmagad, és sz*rd le, hogy mások mit gondolnak!
17/f
semmi értelmes választ nem tudok írni ne haragudj. sajnos én is egyre gyakrabban vagyok így. csak hogy tudd nem vagy egyedül.
nekem írhatsz ha csak beszélgetni szeretnél valakivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!