Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Belenéztett a hegesztésbe,...

Belenéztett a hegesztésbe, rohadtul fáj a szeme?

Figyelt kérdés
Barátom ma estére szörnyen lett.. Nem bírja kinyitni se a szemét, könnyezik. Visine szemcsepp, meg ciloxan szemcsepp, reszelt burgonya semmk sem hat..:(ügyelet nincs, orvos is kb 2órára innen..:( szegény már sír annyira fáj neki..

2014. júl. 24. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Hol laktok? Ha belement valami apró szilánk a szemébe, az reggelre akár gennyesedhet is és nagyon könnyen megvakulhat. Én nem lennék lusta ügyeletre menni, akármilyen messze van.
2014. júl. 24. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is jártam így egyszer, ügyeleten adtak olyan antibiotikumos szemcseppet, amit óránként kellett cseppenteni. Borzasztó volt(:

A köztes időben a fürdőben üldögéltem a kád előtt, és langyos (majdnem hideg vízzel zuhanyoztam a szememet, az picit elviselhetővé tette, de iszonyúan tud fájni. Ez az éjszaka rettenetes lesz, de holnap már fog tudni aludni is. Mindenképp menjetek legalább gyógyszertárba, és próbáljátok ki a zuhanyt, nekem az vált be legjobban.

2014. júl. 24. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__szemproblemak__10679..

Az utolsó választ olvasd el, és holnap irány az orvos.

2014. júl. 24. 22:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Zuhany kicsit segitett, most pihenunk. Gyoyszertar termeszetesen nincs nyitva, ha holnap problema lesz evidens az orvos!
2014. júl. 24. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Főzz egy (legalább 2 filteres) kamillateát, és (tudom szar, mert sajnos ismerős a helyzet) nyissa ki, és csöpögtesse bele vattával, nekem ez anno segített egy kicsit. AZért próbáltam ki, mert amikor régen allergiás volt a szemem, de nem tudtuk mibaja volt, ezt csináltam vele, és csodaszer. Háét erre is hasznos volt. Jobbulást. Próbáljon aludni, vagy ha annyira rossz, irány az ügyelet, ha minden kötél szakad.
2014. júl. 24. 22:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Elaludt és most ébredt fel,keresett valamit, már jobban va
2014. júl. 25. 03:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!