Belenéztett a hegesztésbe, rohadtul fáj a szeme?
Figyelt kérdés
Barátom ma estére szörnyen lett.. Nem bírja kinyitni se a szemét, könnyezik. Visine szemcsepp, meg ciloxan szemcsepp, reszelt burgonya semmk sem hat..:(ügyelet nincs, orvos is kb 2órára innen..:( szegény már sír annyira fáj neki..2014. júl. 24. 21:57
1/6 anonim válasza:
Hol laktok? Ha belement valami apró szilánk a szemébe, az reggelre akár gennyesedhet is és nagyon könnyen megvakulhat. Én nem lennék lusta ügyeletre menni, akármilyen messze van.
2/6 anonim válasza:
Én is jártam így egyszer, ügyeleten adtak olyan antibiotikumos szemcseppet, amit óránként kellett cseppenteni. Borzasztó volt(:
A köztes időben a fürdőben üldögéltem a kád előtt, és langyos (majdnem hideg vízzel zuhanyoztam a szememet, az picit elviselhetővé tette, de iszonyúan tud fájni. Ez az éjszaka rettenetes lesz, de holnap már fog tudni aludni is. Mindenképp menjetek legalább gyógyszertárba, és próbáljátok ki a zuhanyt, nekem az vált be legjobban.
3/6 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__szemproblemak__10679..
Az utolsó választ olvasd el, és holnap irány az orvos.
4/6 A kérdező kommentje:
Zuhany kicsit segitett, most pihenunk. Gyoyszertar termeszetesen nincs nyitva, ha holnap problema lesz evidens az orvos!
2014. júl. 24. 22:09
5/6 anonim válasza:
Főzz egy (legalább 2 filteres) kamillateát, és (tudom szar, mert sajnos ismerős a helyzet) nyissa ki, és csöpögtesse bele vattával, nekem ez anno segített egy kicsit. AZért próbáltam ki, mert amikor régen allergiás volt a szemem, de nem tudtuk mibaja volt, ezt csináltam vele, és csodaszer. Háét erre is hasznos volt. Jobbulást. Próbáljon aludni, vagy ha annyira rossz, irány az ügyelet, ha minden kötél szakad.
6/6 A kérdező kommentje:
Elaludt és most ébredt fel,keresett valamit, már jobban va
2014. júl. 25. 03:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!