Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sok alvástól miért leszek...

Sok alvástól miért leszek fáradtabb?

Figyelt kérdés
Éjszaka nem tudok aludni, csak ilyen 2-3 óra körül, utána pedig ha délben ébresztenek még nyűgös vagyok... Ez azt jelenti, hogy még nem aludtam ki magam? Mennyit aludjak még?

2014. júl. 24. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:

És mi lenne, ha egyszer reggel nem aludnád ki magad, hanem felkelnél reggel, normál időben és lehet hogy az aznapod kellemetlen lenne, de este időben le tudnál feküdni és elaludnál, aztán meg nyugodtan tudnál pihenni reggelig? Ezen még nem gondolkoztál?

Nem véletlenül van az alvás éjszaka és nem nappal. Nappal már nem alszol olyan jót, illetve mivel az alvásod nagy szinte világosra tevődik, így nem is olyan nyugodt, a fény és a nagyobb zaj miatt, ergo nem tudsz pihentetően aludni.

Fel van borulva az egész alvásrended. Persze, hogy nem tudod magad kipihenni.

Soha nem az lesz kipihentebb, aki többet alszik, hanem aki pihentetően alszik!

2014. júl. 24. 15:31
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem menj el sportolni, fáraszd le magad és ha 10 kor lefekszel, akkor reggel 6 kor frissen fogsz kelni.Azért ébredsz fel hajnali 2 kor mert a szervezeted nincs lefárasztva, kimerülve.8 óra az egészséges alvás.
2014. júl. 28. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!