Mit csináljak hogy ne essen le a vércukorszintem?
Kb fél éve történt hogy elájultam egymás után 2x is,a kórházban azt mondták nagyon alacsony volt a vércukrom , és a vérnyomásom is egy kicsit.
De most elkezdtem fogyókúrázni és hát nem szándékozom egyáltalán csokit és cukros dolgokat enni,de félek hogy ismét rosszul leszek.
Mit kellene tennem??
17/L
Fogyókúra nem koplalást jelent, nem is hatásos, ahhoz életmódváltás kell. Egyél normálisan, csak ne ipari hulladékot (pl. porcukros, lekváros, csokis péksütik, fánkok, Light termékek, élelmiszerjellegű készítmények, húsjellegű készítmények, instant ez-az stb.), sok zöldség, durum tészta, húsok, tojás, alacsony és közepes GI-es ételek. A vércukorszinted nem fog ugrálni, mint étkezések kihagyásánál vagy magas GI-s ételeknél.
Alacsony vérnyomásra nálam a torna volt jó, most sem magas, de nincs megszédülés, kótyagos érzés hirtelen felülésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!