Mitől viszket a fenekem?
Kb 1 hónapja kezdődött hogy a végbélnyílás fölött volt egy kis piros vágás ami nagyon viszketett és fáj de mostanára már teljesen a végbélnyílásomig nagyon viszket főleg esténként már nem tudom mit tegyek.
Már tanga bugyit is lecseréltem.
Bélférgem is volt 1 évig de gyógyszert szedtem rá
Mert bolhás vagy!
Amúgy, lehet elfertőződtél, gyógyszer miatt, kicsípte a szr, de inkább a fertőzés.
Nem kell.
Úgy tudom, hogy aranyérgyulladásnál kell megmutatni.
Elmondod a tüneteket, azt hogy előzőleg szedtél már gyógyszert a bélférgességre, valószínű, hogy egy újabb terápiát ír fel neked.
Mielőbbi teljes gyógyulást!
De te hogy kezdenéd el mondani? Olyan kellemetlen..
Hogy jónapot az a panaszom az lenne hogy nem a végbélnyílásom de a fölötti vágás nagyon viszket egy hónapja..vagy még is hogy? :(
Bocsi, nem voltam gép közelben!
Mitől van a vágás?
Nem inkább berepedt?
Mert nagyon érzékeny már ott a bőröd, sokat mosod, hogy szűnjön a viszketés?
Elmondanám a dokinak, hogy volt már ilyen tünetem a bélférgesség miatt, (ami egyébként minden emberben a vékonybélben megtalálható).
Lehetséges-e, hogy visszatért ez a betegség?
Csak ennyit mondanék.
Felírja a megfelelő gyógyszert és lehet, hogy kenőcsöt is.
Fel a fejjel! Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked! :)
Annak, oka van, hogy viszket. Lehet, hogy a tanga az oka az egésznek. próbáld meg néhány hétig a tanga bugyi használatát felfüggeszteni, mert az dörzsölhette ki a popsidat. Azon a helyen már nincs hámréteg, és ezért viszkethet ennyire. A Neognanormon kenőcsöt naponta többször használd, több napig.
De azért beszélj az orvossal is.
Itt is kérdezhetsz:
Egy próbát megér!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!