Nem értem:S Miért van az hogy olyan a kezem mintha megégettem volna?
Figyelt kérdés
Tuti h nem égettem meg mert nem nyúltam annyira forró valamihez h megégjen
meg azután hogy ezt észrevettem rá egy hétre a tenyeremen volt egy olyan seb mintha vérhiányos lenne vagy horzsolás de el sem estem meg van most egy az alkaromon de fogalmam nincs mitől....nem fáj meg semmi csak olyan furi
2010. jan. 8. 23:09
1/2 anonim válasza:
Mennyi folyadékot fogyasztasz naponta? Nekem ugyanis volt hasonló, de igaz, hogy nekem az fájt is, mivel a bőröm a legalsó rétegéig kiszáradt... És akkoriban naponta volt, hogy nem ittam többet egy pohár víznél, nagyon sokáig. Évekkel később jöttem rá, mitől van, amikor elkezdtem tudatosan többet inni (napi másfél liter folyadékot, amibe nem tartozik bele sem az alkohol, sem a kávé, sem a fekete tea).
2/2 A kérdező kommentje:
naponta olyan 1-1.5 liter vizet tuti h megiszom
és köszi a választ:d
2010. jan. 9. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!