Cipőtől előfordulhat lábfej zsibbadása, érzéketlensége?
Nem is mondanám, hogy zsibbad, maximum ha rossz pozícióban ülök, de kicsit érzéketlen lett a lábam az elmúlt pár napban mikor elkezdtem egy új zárt cipőt hordani, eléggé fel is tört.
Tudom, hogy ez a cukorbetegség tünete is lehet, de semmilyen más tünetet nem tapasztalok magamon (pl. szomjúság, fokozott vizeletürítés, acetonos lehelet, stb.)
Tisztelt Kérdező!
Az első kérdés az, hogy ha másik cipőt veszel fel akkor is zsibbad-e, vagy cipő nélkül?
Ha nem akkor lehet a cipőtől.
Ha viszont zsibbad akkor lehet akár gerincsérv is, és menj el a reumatológushoz. Ha ő azt mondja gerincsérv akkor keress fel egy jó csontkovácsot aki helyre rakja a csigolyát ami elmozdult, és utána szorgalmasan csinálni a gerinctornát amit a gerincsérvesekkel szoktak csináltatni.
Nekem 4 éve volt ilyen és a helyrerakás (amit időnként jó ha újra megcsináltat az ember) és 4 hónap folyamatos torna (napi 1 torna) után elmúltak a tüneteim és azóta tünetmentes vagyok.
Sikeres gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!