Ne nevessetek ki! De gyomorgyűrűvel tényleg nem lehet repülni?
Figyelt kérdés
úGy értem hogy akinek gyomorgyűrűje van az a reptéri átvilágításon tényleg besípol? Anyukámnak van és 2 hét múlva Spanyolba utazunk és ezért nem akar jönni hogy milyen ciki már ő ezt szégyellné nagyon ! ha tud valaki valamit(?) azt megköszönöm!2014. júl. 12. 21:48
1/5 anonim válasza:
Hogy besípol e, azt nem tudom, valaki okos majd megmondja, de ha igen, akkor csak meg kell mutatni az orvosi papírokat és ennyi.
2/5 anonim válasza:
A gyomorgyűrű fém? Én rákerestem, de szilikont találtam.
3/5 A kérdező kommentje:
szilikon igen, de állítólag az orvos mondta neki hogy besípolhat :/ szerintem nem, de ti mit gondoltok? papírokat mutogatni cikinek tartja emiatt nem akar jönni...!
2014. júl. 12. 21:59
4/5 anonim válasza:
A szilikon hogy a fenébe sípol, az nem fém. Kérdezzétek meg még egyszer az orvost, de nagy hülyeség lenne emiatt nem menni. Sértődj meg látványosan, ha nem akar elmenni. Innentől kezdve soha nem fog repülni? A biztonsági őrt a legkevésbé se érdekli az ő személye, meg a gyomorgyűrűje, számára az utasok arctalan munkadarabok. A beültetést pedig egészségügyi okból végeztette el, mi szégyellnivaló van azon? A fogtömést is szégyellené? És akkor kik mennének a családból?
5/5 anonim válasza:
En mar tobbszor repultem es pl. gipszelt kezhez kell az orvosi papir. Legyen a kezitaskaban az orvosi papir, ami bizonyitja a gyomorgyurut. Nagyon sok embernel besipol az atvilagito, semmi ciki nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!