Panikbetegseg lehet?
Voltam haziorvosnal ahol elmondtam hogy extraim vannak. Elkuldott ekgra ahol nem mutatott semmit( extrak nem voltak,csak magas volt a pulzusom 115 os) ekgrol atkuldtek a vizsgaloba sziv ultrahangot kesziteni,nem talaltak semmit,leletre azt irtak hogy sinus tachycardia,es hogy nem sziv eredetu a panaszom.
Na mar most azt lenne a kerdesem hogy ha baja lenne a szivemnek kiderult volna? Elfelejtettem mondani hogy extraim epmultak,es hogy csinaltak vervetelt is,es makk egeszseges vagyok. A masik ami miatt aggodok hogy szokott szurni a szivemnel,nem bal oldalt hanem pont a szivembel majdbem mellkasom kozepen. Meg neha legszomjam van,vagy nem is tudom mintha alig kapnek levegot,es ilyenkor ritkan bizsereg a szemem es a szam.ez mi lehet? Szoktam szedulni is. Valaszokat elore is koszonom.
Ui van olyan is hogyha nehezet cipelek( ritkan van ilyen erzes) akkor elkezdek remegni es ugrik egyet kettot a szivem.
Koszonom a valaszokat
L/24, 50 KG
Szerintem nem panikbetegseg,nekem volt,de ezek a tünetek melle meg mas tünetek is jarnak,ha elfog,remegek,belsö nyugtalanasag,felelem,legszomj,erös szivveres,gyomorfajas,hasmenes,es ilyenkor aki panik beteg,szeretne ha bent van üzletben,v. otthon,kimenni.
Nem iszol sok kavet?Hallottam olyat is hogy szividegesseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!