Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Napok óta nagyon szúr az...

Napok óta nagyon szúr az oldalam, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Minden nagyobb lélegzetvételnél szúr az oldalam kb. csütörtök óta. Tüsszenteni, nevetés vagy csuklás közben majd összeszartam magam. Nem estem el vagy ütöttem be.

Tudom, hogy orvoshoz kéne mennem, de jelenleg külföldön vagyok és nem beszélem a nyelvet, úgyhogy nem nagyon akaródzik elmenni. Volt már valakinek ilyesmi?

2014. jún. 29. 15:20
 1/1 anonim válasza:

Nekem volt olyan, hogy amikor beteg voltam, egy nagyobb köhögési rohamtól beálltak a bordaközi izmaim, iszonyúan fájt, pár hét alatt elmúlt magától.

Nem mondom, hogy neked is ez van. Jellemzően csak az egyik oldalon fáj? A vakbélgyulladás is provokálhat érdekes tüneteket, de veszélyessé is válhat. Ha nem múlik el pár napon belül, és már megnehezíti a napi tevékenységed elvégzését, nincs mese, orvoshoz kell menni!

2015. jan. 23. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!