Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért szédülök reggelente?

Miért szédülök reggelente?

Figyelt kérdés
Este lefekszem, semmi bajom, reggel felkeléskor szédülök. Egész idáig semmi bajom nem volt, két napja van ez. Már tavaly is volt hasonló időpontban kezdődött és kb. decemberig tartott. Volt, hogy fel sem tudtam kelni a szédüléstől, hányingerem is volt és izzadtam, csak feküdni tudtam. Éjjel fordulás után is megáll az élet fél percre, addig tart még a fordulás miatti "szédüléshullám" elmúlik és nem forog a szoba.
2014. jún. 29. 10:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az alacsony vércukor szinttől, de ha kamaszodsz lehet amiatt is...
2014. jún. 29. 11:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Huszonévesen nem hiszem, hogy kamaszodok. Az alacsony vércukor viszont esélyes lehet, csak nincs mérőnk.
2014. jún. 29. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez velem is gyakran előfordult, majdnem leestem reggel a lépcsőről is miatta. Vagy ha napközben lehajoltam akkor is 1 percre elsötétült minden és szédültem. Mióta iszom napi 1 kávét reggelente ez alább hagyott. Iszol kávét naponta?
2014. jún. 29. 14:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem kávézom, magasvérnyomás mellé nem kéne. A vérnyomást is kizárnám mint okot, hosszú hóapokig semmi bajom nincs. Most is ugyanúgy szedem a gyógyszert mint máskor.
2014. jún. 29. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!