Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tömegközlekedésen te is érzed...

Tömegközlekedésen te is érzed a mosdatlan emberi kipárolgást?

Figyelt kérdés
Egyszerűen rosszul vagyok, hogy reggel 7 körül, olyan penetráns tömény izzadtság testszag van, hogy levegő cserét ablakon beáramló levegőből lehet. Ilyen igénytelenek lennénk mi magyarok?

2014. jún. 29. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Igenytelen emberek mindenhol vannak, de van erre egy jo megoldas: nem kell hasznalni a tomegkozlekedest es nem kerulsz szembe ilyen problemaval.
2014. jún. 29. 09:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Nos, azért nem ennyire tragikus a helyzet, és csúcsidőben kombinón, és a 7-esen, is ritkán vagyok rosszul, pedig érzékeny vagyok a szagokra. Bár tény, volt, hogy öklendezve előbb leszálltam, de a ritka eset.

EGyébként igen, külföldön sem jobb a helyzet, sőt! Javaslom Londont :)

2014. jún. 29. 09:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Nincs kocsim így kénytelen vagyok tömegközlekedést igénybe venni. Gyalog nem mehetek kilométereket! Bicajom sincs. Én minden reggel lezuhanyozok. Nem szagtalanítót, hanem szappant és vizet használok.
2014. jún. 29. 09:49
 4/7 anonim ***** válasza:

"Nem szagtalanítót, hanem szappant és vizet használok."

Mi az a szagtalanító?

Tudod, alapestben a dezodort tisztálkodás után használjuk, nem pedig vagy vagy.

2014. jún. 29. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Elso vagyok, nem kocsira gondoltam es koszonom a lepontozast. Bicikli, roller, gorkorcsoja, esetleg robogo, mind eleg jo alternativak (termeszetesen inkabb tavasszal es nyaron, de telen nem igazan vannak olyan problemak tomegkozlekedesen, mint amibe te utkoztel) es a robogon kivul egyik sem igazan kerul tobbe 1-2 havi tomegkozlekedes berletnel.
2014. jún. 29. 11:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólónak: nem én pontozok. Az ég tudja, hogy ki az aki veszi a fáradságot és pontozgat és tudja ki ad jó tanácsot ki nem. Aki pontoz, nagyon okosnak tartja magát. irigylem érte, mert 70 évesen se próbálnám meg. Úgy látszik elvan telve magától aki pontoz. Az én hozzászólásomat rendre lepontozza. Ha ettől jól érzi magát lelke rá. Engem nem zavar.
2014. júl. 4. 07:19
 7/7 A kérdező kommentje:
A pontozó úgy állította be a rendszert, hogy bár mit írok 65 % -ra veszi. :D
2014. júl. 4. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!