Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire izgulós?
Figyelt kérdés
Nagyon izgulós vagyok, tegnap az iskolában elő kellett adni mindenkinek egy bemutatót az osztály előtt, én meg rosszul lettem, mert annyira ideges voltam..barátnőm, akivel előadtam, még mondta is, hogy látszott, ahogy remegtem. Nagyon gyorsan dobogott a szívem és komolyan azt hittem, elájulok..Pedig csak egy kis 5 perces bemutatót kellett tartanunk...Ha ilyenek miatt így izgulok, mi lesz mondjuk érettségin? :( Normális, hogy ennyire izgulós vagyok? Lehet ez ellen tenni valamit? :/2014. jún. 27. 09:26
1/3 A kérdező kommentje:
16 éves lány vagyok
2014. jún. 27. 09:26
2/3 anonim válasza:
ezt úgy hívják Lámpaláz :)
ezzel nincs semmi probléma az emberiség 70-80% ettől szenved bár lehet hogy már kevesebb százalék :D
de ne csüggedj ezeket ki lehet nőni úgymond ha van erőd rá
Minden esetre ajánlok neked egy linket mely feltétlenül olvasd el ha még egy ilyen esett lenne hogy fel tudj készülni az ilyen helyzetekre és akkor nem leszel anynira feszült :)
Remélem tudtam segíteni :)
3/3 A kérdező kommentje:
ez érdekes, köszi :)
2014. jún. 27. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!