Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Napi 3liter energia italt...

Napi 3liter energia italt megiszok. Mennyire súlyos ez?

Figyelt kérdés
Nem tudom,de mást meg nem nagyon akarok inni,hiába szívrohamot kaphatok,vhogy nem érdekel,de 3npja érzem,hogy szarul vagyok... fáj a fejem szur a szivem és nem tudok jól elaludni...
2010. jan. 3. 22:22
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Ihatsz energia italt, én is iszok, hol sokat (max 1 liter), hol napokig semmit. 3 liter viszont hülyeség volt... Ezt baszhatod. Go to orvos! Azért részvét!
2011. jan. 25. 19:03
 22/23 anonim ***** válasza:
Azért még ne temessétek, neked viszont, kedves Kérdező, legyen eszed! Napi 3 liter energiaital, legyen az akármilyen gagyi is (vagy lehet, hogy annál inkább), hamar kinyírhat.
2011. jan. 26. 16:39
 23/23 anonim válasza:
Az a 3 liter naponta valóban sok! Látom írják igyál vizet vagy mást, de erről elég nehéz lenne leszokni. Én is sokszor iszok Monstert de 1 hete leálltam vele és egész jól bírom! :) Ha nekem ment, neked is menni fog!! Ha már szenvedsz és nagyon kell akkoris kérlek csak 2dl-t igyál! Életeddel játszol! :s
2011. febr. 26. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!