Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Napi 3liter energia italt...

Napi 3liter energia italt megiszok. Mennyire súlyos ez?

Figyelt kérdés
Nem tudom,de mást meg nem nagyon akarok inni,hiába szívrohamot kaphatok,vhogy nem érdekel,de 3npja érzem,hogy szarul vagyok... fáj a fejem szur a szivem és nem tudok jól elaludni...
2010. jan. 3. 22:22
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Maximum 2 doboz (normál, nem nagy) kiszerelésű energiaitalt szabad inni, ez általában rá van írva, én legalábbis Redbull dobozán már láttam kiírva. Ha ezt nem tartod be, annak elég súlyos következményei lehetnek, úgy látom, már vannak is.

Mindenképpen menj orvoshoz, és csökkentsd a mennyiséget, helyettesítsd mással, pl. teával.

2010. jan. 3. 23:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én egy doboz energiaitaltól majdnem feldobtam a talpam, olyan szívritmuszavart csinált nálam, azt hittem ott maradok!!! Gondolkozz!!! Már az agyadat is szétfurta!!!
2010. jan. 3. 23:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

hány éves vagy?

a tünetek meg igen is kell hogy érdekeljenek,mert az életed lehet a tét!ne arra figyelj ki milyen bántót ír neked,hanam magadra!fejezd be az energiaitalozást.vagy keress fel 1 dokit de tényleg!

2010. jan. 4. 09:07
 14/23 A kérdező kommentje:

17 vagyok.

Amúgy állandóan fáj a fejem,és zsibbad mindenem,meg hányingerem van,és van olyan érzésem mikor,be vagyok takarózva,szinte izzadni lehetne,olyan meleg van,és én fázok :S

2010. jan. 4. 14:57
 15/23 anonim ***** válasza:

"Amúgy állandóan fáj a fejem,és zsibbad mindenem,meg hányingerem van,és van olyan érzésem mikor,be vagyok takarózva,szinte izzadni lehetne,olyan meleg van,és én fázok :S"

Akkor minek iszod? Ízlik? Akkor viseld a következményeket.

2010. jan. 4. 15:35
 16/23 anonim ***** válasza:
25%
talán sött téged nem szeretnek a szüleid elégé mert ijeneket az csinál aki nemtudom de az ember még besetölti a negyvenet és anélkül is jönek a bajok és eszébejutnak azok adolgok amiket csinált mert nem tuta az ember hovateni magát hiába füled és szemed csak a szülö tud megfelelö bizonyithato érvekkel irányitani hogy mi is igazán fonzos az életben még mi is fenötek sokszor foglalkozunk ojanal amivel nemis kéne én nem mondom hogy neigyál ojan fost de szerinted milesz majd husz vagy negyven év mulva üdv nem josi de valami hasonló, tt.zl
2010. jan. 5. 00:48
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem kértem oltogatás amugy.
2010. jan. 6. 10:35
 18/23 anonim ***** válasza:
50%
igyál 3lit benzit
2010. jan. 8. 22:45
 19/23 A kérdező kommentje:
oké
2010. jan. 8. 23:02
 20/23 anonim ***** válasza:
mi csak azt szeretnénk,hogy ne fogyasszátok ezeket a termékeket és nem írígységből hanem tapasztalatból.Nyugdíjas korodba mit fogsz inni és mennyit ha most ennyit iszol ja úgyse éred meg.
2010. jan. 9. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!