Napi 3liter energia italt megiszok. Mennyire súlyos ez?
Maximum 2 doboz (normál, nem nagy) kiszerelésű energiaitalt szabad inni, ez általában rá van írva, én legalábbis Redbull dobozán már láttam kiírva. Ha ezt nem tartod be, annak elég súlyos következményei lehetnek, úgy látom, már vannak is.
Mindenképpen menj orvoshoz, és csökkentsd a mennyiséget, helyettesítsd mással, pl. teával.
hány éves vagy?
a tünetek meg igen is kell hogy érdekeljenek,mert az életed lehet a tét!ne arra figyelj ki milyen bántót ír neked,hanam magadra!fejezd be az energiaitalozást.vagy keress fel 1 dokit de tényleg!
17 vagyok.
Amúgy állandóan fáj a fejem,és zsibbad mindenem,meg hányingerem van,és van olyan érzésem mikor,be vagyok takarózva,szinte izzadni lehetne,olyan meleg van,és én fázok :S
"Amúgy állandóan fáj a fejem,és zsibbad mindenem,meg hányingerem van,és van olyan érzésem mikor,be vagyok takarózva,szinte izzadni lehetne,olyan meleg van,és én fázok :S"
Akkor minek iszod? Ízlik? Akkor viseld a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!