Ajulasi tapasztalatok?
Figyelt kérdés
En evente 1x legalabb elajulok,de az orvosok csak verszegenyseget allapitottak meg.ajultam mar el ballagason;suliban,uzletben,templomban,munkahelyemen stb... erzem hogy rosszul leszek,de a tobbieknek nem szolok mert renenykedem hogy elmulik,de aztan puff...mar a foldon is vagyok...2014. jún. 3. 15:55
1/3 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, bár én még akkor amikor nőttem.
Folyamatosan éreztem, hogy el fogok ájulni. Amivel ki tudtam ezt küszöbölni, az a guggolás volt.
Amíg nem tiszta a látásod, maradj guggoló helyzetben, majd nagyon lassan állj föl.
Vérnyomás ingadozás is állhat a háttérben.
2/3 A kérdező kommentje:
A guggolas nem segit a vernyomasom pedig jo.a viz se segit,egyedul a friss levego es ha leulok valahova.de szolni sose szolok (tudom butasag).ha pl a meloban tortenik nehogy azt mondjak hogy nem ajarok melozni es hogy csak szimulalok.
2014. jún. 3. 16:33
3/3 anonim válasza:
menj ki a mosdòba feküdj le és a làbaidat emeld meg hogy jusson vér az agyba majd lassan üllj fel és utàna lassan állj fel. ha segìtett akkor menj dolgozni ha nem akkor maradj tovàbb fekve. a betegség nem szégyen! szòlni kell valakinek mert ha nem àjulàs hanem eszméletlenség van, az màr légùt biztosítàst igényel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!