Véletlenül tegnap este vizes lábbal ráléptem a telefonom töltőjére ami be volt dugva, nem éreztem hogy "megcsípett" a lábam,1-2 másodperc volt az egész, kicsit bizsergett a talpam fél óráig. Lehet ebből gond?
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 21:44
1/7 anonim válasza:
Dehogy is.
Miért lenne utólag bármi gond? Az áramütés vagy azonnali, vagy nincs.
Mellesleg, engem naponta kb. megráz a hajszárító, miután kihúzom a dugóból, ha véletlenül hozzáérek a csatlakozójához. (Még pár másodpercig az ugyanis ráz utána.) Máskor is fordult elő, hogy pl. elrepedt internetkábelt cseréltem, és megrázott kicsit.
És még soha nem lett semmi bajom tőle.
2/7 A kérdező kommentje:
csak valahol azt olvastam hogy még 48 órával később is adódhatnak belőle komoly gondok,én meg azért mégis csak vizes voltam, ezért megijedtem gondoltam inkább megkérdezem :)
2014. máj. 28. 21:53
3/7 anonim válasza:
töltőd egy adapter kb 5 V és 0,5 A a kimenete...hej azok a szép idők hetedikben a fizika órán...
4/7 anonim válasza:
Azért lehet az 2 amper is sok töltőnél. Attól hogy USB a dugója nem mindegyik félampert ad le. Ezért van hogy a töltő gyorsabban tölti a telefont.
5/7 A kérdező kommentje:
én nem igazán értek hozzá, csak jobb biztosra menni, nehogy gond legyen :)
2014. máj. 28. 22:07
6/7 anonim válasza:
Ne beszélj butaságokat már, az ég világon semmi bajod nem lesz!
Az állatokat őrző kerítésben több áram van, és azt régen poénból mindig megfogtuk...
7/7 A kérdező kommentje:
rendben, már megnyugodtam! köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
2014. máj. 28. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!